ECtemp™ Smart

 • Forradalmi, vezeték nélkül padlófűtés szabályozás az új ECtemp™ Smart termosztáttal

  Fedezze fel az elektromos padlófűtés komfortjának és kontrolljának legújabb szintjét. A négyszögletes érintőképernyő visszafogott és időtlen dizájnjával az ECtemp™ Smart termosztát bármilyen modern belső térbe illeszkedik. Az intuitív mobilalkalmazás távvezérlővé változtatja okostelefonját, mellyel a világ bármely pontjáról szabályozhatja padlófűtését. Mindazonáltal az ECtemp™ Smart alkalmazással több helyszínen lévő ECtemp™ Smart termosztátot is vezérelhet, egyetlen helyről.

 • A vezeték nélküli fűtésszabályozás legújabb szintje

  Letisztult, időtlen dizájn


  Az ECtemp™ Smart termosztát megjelenését olyanra terveztük, hogy a legmodernebb és legigényesebb otthonokban is megállhassa a helyét. A klasszikus ipari formatervezés előtti tisztelgéssel született az ECtemp™ Smart termosztát négyszögletes érintőképernyője, mely tiszta és minimalista megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

  Csökkentse fűtési költségét


  Az alkalmazással életritmusához és igényeihez igazíthatja a fűtést. Az intelligens, időzített fűtéssel csökkentheti energiaköltségeit úgy, hogy a nap 24 órájában mindig tökéletes komfortot élvezhet. Az ECtemp™ Smart igazodik Önhöz és megtanulja, hogy mikor kell bekapcsolni, illetve kikapcsolni a fűtést.

  Takarítson meg fűtési energiát azáltal, hogy csökkenti a hőmérsékletet, ha pl. nem tartózkodik otthon. Egyszerűen állítsa be azt a hőmérsékletet, ami életritmusának megfelel és élvezze a tökéletes fűtési komfortot.

  Biztonságos és privát kapcsolat

  A mobilalkalmazás a banki alkalmazásokkal megegyező biztonságú, titkosított felhőalapú vezeték nélküli kommunikációt használ. A felhőben semmilyen adatot sem tárolunk és a személyes adatai mindig biztonságban vannak.

  Szabályozza padlófűtését okostelefonjáról

  Állítsa be otthonának fűtését egyszerűen és gyorsan az interneten keresztül. Ha nincs internetkapcsolat, akkor a helyi hálózaton is lehetséges a készülék szabályozása. Állítsa be a fűtés időzítését és takarítson meg fűtési energiát.

  Vezérelje több helyszínen lévő termosztátjait egyszerre

  A Danfoss mobilalkalmazással több helyszínen (pl. az otthonában és a hétvégi házban) lévő  termosztátot is vezérelhet, egyetlen helyről.

 • Termékjellemzők

  • Wi-Fi kapcsolat
  • Az ECtemp™ Smart alkalmazással távvezérelhető
  • Egy ECtemp™ Smart termosztát akár 10 okostelefonnal párosítható az ECtemp™ Smart alkalmazás segítségével.
  • Egyszerre két mobileszközzel is képes kommunikálni.
  • Az ECtemp Smart™ alkalmazással bármennyi helyszínt és termosztátot tud kezelni.
  • Intelligens időzítő (a fűtés beindítása és leállítása igazodik a helyiség hőmérsékletéhez).
  • Különböző gyártók egyes és többes szerelvénykeretével kompatibilis.
  • Különböző gyártók padlóérzékelőjével (NTC érzékel) kompatibilis.
  • Három színben kapható: tiszta fehér, sarki fehér és fekete.

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe