Ismerje meg a Danfoss Link rendszerhez kapcsolható komponenseket

 • Danfoss Link

  Danfoss Link™ CC Központi vezérlő

  A Danfoss Link™ CC Központi vezérlő vezeték nélkül szabályozza az egész ház fűtését – tökéletes azok számára, akik a maximális kényelmet és a modern technológiát keresik. A rendszer valamennyi komponense teljes mértékben kompatibilis, és a Danfoss Link™ CC távolról vezérelhető a Danfoss Link™ App segítségével.

 • Radiátoros fűtés

  Danfoss LinkTM Connect radiátortermosztát és Danfoss Link™ CC Központi vezérlő

  Programozható, vezeték nélküli fűtésszabályozó rendszerként működnek együtt, amely akár egy 300 m²-es családi házhoz is elegendő. A teljes rugalmasság céljából a fűtés egy központi helyről, illetve ha úgy tetszik, helyiségenként szabályozható. Az egyszerűbb szabályozás érdekében a helyiségek csoportosításával zónák hozhatók létre.

 • Padlófűtés

  Padlófűtés és Danfoss Link™ CC Központi vezérlő

  A Danfoss Link™ CC Központi vezérlő által vezérelt padlófűtő rendszer optimális megbízhatóságot és működést kínál. A kezelése egyszerű.

 • Elektromos padlófűtés

  Elektromos padlófűtés és Danfoss Link™ CC Központi vezérlő

  A Danfoss Link™ CC tökéletes megoldást kínál az elektromos padlófűtő vagy padló-hőszabályozó rendszer vezérlésére. Minden fűtőelem úgy van kialakítva, hogy hálózatba kapcsolva teljes rendszert képezzen, kétutas vezeték nélküli kommunikációval.

 • Időjárás-követés

  Időjárás-követés és Danfoss Link™ CC Központi vezérlő

  A Danfoss Link™ CC lehetővé teszi az időjárás-követés integrálását. Az integrált fűtési rendszer hatékonyan igazodik mind a külső időjárási körülményekhez, mind a fűtési igényekhez.

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe