Fejlett diagnosztika

 • Cselekvésre ösztönző információk

  A SonoSelect™ a SonoApp alkalmazással a legkorszerűbb diagnosztikai funkciókat kínálja, amilyenekkel eddig csak a feldolgozóipari mérőkészülékeken lehetett találkozni. Más rendszerekkel szemben, a SonoSelectTM valódi diagnosztikát nyújt - nem csupán hibakód kijelzést - pontos nyomonkövethetőséggel, lehetővé téve a gyors hibafelismerést és javítást. Ha a készülék szervizelést igényel, a pontos hibabehatárolásnak köszönhetően, egyszerűen azonosíthatók a kiváltó okok, nincs szükség találgatásra.

 • A kifogástalan telepítés megerősítése egyetlen lépésben

  Az alkalmazásból futtatható működési teszttel ellenőrizhető, hogy nincs-e riasztás, és biztosítható, hogy a határértékek az elfogadható korlátok között legyenek.

  • Költségcsökkentés az utólagos reklamációk kiküszöbölésével, valamint helyes telepítés biztosítása, ami különösen hasznos a kevesebb tapasztalattal rendelkező telepítők számára

  • Telepítési költségek megtakarítása a telepítési hibák és az utólagos panaszok számának csökkentésével

  Költséghatékony szerviz és karbantartás, fejlett diagnosztikával

  A SonoApp alkalmazásból futó diagnosztika automatikusan részletes adatokkal szolgál a hőmennyiségmérő és a fűtési alkalmazás legfontosabb paramétereiről: pl. elemélettartam-előrejelzés, újrahitelesítés lehetősége a csere helyett, elektromágneses összeférhetőség (EMC) vagy légbuborék miatti problémák.

  • Még a kevesebb tapasztalattal rendelkező telepítőknek sem kell hosszú időt tölteniük a hiba okának behatárolásával

  • Kiküszöbölhetők a hőmennyiségmérő szükségtelen vagy idő előtti cseréjének költségei

  • Csökkennek az ügyfél panaszai és elégedetlensége miatti költségek

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe