Tegye hatékonyabbá egycsöves fűtési rendszerét 

building A Renováció+ megoldás segítéségvel az egycsöves fűtési rendszerek olyan hatékonyságúvá tehetőek, mint a kétcsöves fűtési rendszerek.

- 2017. június 14. Forrás Danfoss Fűtés

Amennyiben Ön egycsöves fűtési rendszert üzemeltet biztosan hallott már a manapság felmerülő problémákról. A lakók panaszkodnak a túl hűvös szobák miatt, ami a nem megfelelő hidraulikai beszabályzás következménye, vagy éppen ellenkezőleg, túlfűtöttségre panaszkodnak, ami vagy a vízelosztás problémája lehet, vagy egyszerűen az átkötő szakasz túlzott hőleadása miatt alakul ki. Ezt a többlet fogyasztást a radiátorokon elhelyezett költségosztók (ha vannak) nem mérik. Ez a tény nemcsak felesleges energiafogyasztást eredményez, de rontja a lakók komfortérzetét is. Ezen túlmenően értékes időt rabol a közös képviselőktől, akiknek a reklamációkat kezelniük kell, vagy utólagosan próbálják behajtani a fűtési költséget a lakóktól. Az Ön érdeke is, hogy egy energia hatékony rendszer segítségével oldja meg ezeket a kellemetlenségeket.

Megoldási lehetőség az is, ha jelenlegi rendszerét kétcsövessé alakítja. Ez azonban nagy beruházási költséggel jár, nem beszélve, arról, hogy jelentős munkálatokat kell végezni minden lakásban, egyenként. Ennek elkerülésére a Danfoss egy új, innovatív megoldást dolgozott ki. A Danfoss Korszerűsítés+ megoldása közel egy kétcsöves fűtési rendszer hatékonyságát kínálja a teljes rendszer átalakítása nélkül. Kis befektetési költséggel felfejlesztheti jelenlegi egycsöves rendszerét. Ez a megoldás tökéletes szabályzással ellátott, energia-hatékony rendszert kínál Önnek, mely növeli a belső komfortot és igazságosabb költségosztást tesz lehetővé a közös elszámolásoknál.


 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe